Vollemaansritten

Paardrijden bij volle maan

Paardrijden bij volle maan

Volle maan

Nachttrail langs de Vecht

 

 

Een volle maansrit meemaken? Zomers gaan we vanuit de Zomerhoeve ‘s nachts op pad om bij het volle maanlicht paard te rijden. Een bijzondere ervaring, waarbij je een stukje controle uit handen moet durven geven aan je paard en erop moet vertrouwen dat het paard beter kan zien in het schemerige maanlicht dan de mens.

 

Je ervaart de beweging van het paard anders en zit meer in balans, doordat de horizon je enige campfire-1190974referentiepunt wordt. We rijden langs verlaten weggetjes door een open landschap, en over de brede graspaden langs de oevers van de Vecht, waar de weerspiegeling van de maan in het water te zien is.

 

De rit duurt zal ongeveer 3 uur duren en bij thuiskomst op de Zomerhoeve is er een gezellig kampvuur om deze unieke ervaring met elkaar te delen. Rij ervaring is voor deze ritten een vereiste. Er is uiteraard voldoende begeleiding aanwezig maar wij kunnen niet alles helemaal overzien in het donker.

 

Bij voldoende interesse wordt er voor mensen met minder rij ervaring ook een paarden wandeltocht bij volle maan georganiseerd.

 

Data: 20 juni, 20 juli, 18 aug. Prijs: 85,- Euro. We rijden met groepen van 4 tot 8 deelnemers. De prijzen zijn inclusief overnachting, ontbijt en huur paard. Meedoen met eigen paard alleen in overleg. 

 

 

Aanmelden voor 'een vollemaansrit'

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp: Paardrijden bij volle maan

Bericht incl. vermelding van gewenste datum