Visie

Trudy-en-Marengo

Mijn visie

 

“De afgelopen twaalf jaar heb ik mijn eigen creatieve manier van leven en werken met mijn paarden ontwikkeld. Alle persoonlijke ervaringen en uitwisselingen met anderen hebben mij de nodige inzichten gegeven en vertrouwen in wat ik doe. Er is een duidelijk beeld ontstaan van waar het in essentie om draait, een werkwijze die functioneert voor iedereen! Op de Zomerhoeve is deze ontwikkeling volgroeid en de mooie resultaten zorgen ervoor dat ik nu zover ben dat ik mijn visie kan delen”

 

Visie-pad

 

Wat ik doe

 

“Waar mijn liefde ooit begon, daar ben ik naar terug gegaan: het buitenrijdenHet buitenrijden laat zien waar het mis kan gaan: daar waar het plezier wordt ingeruild door angst of stress, onwetendheid of prestatiedrang. De reden waarom we paard willen rijden is toch juist het ontspannen en genieten met je paard in de natuur! Voor mij is dat het zeker.

 

Vandaag de dag doe ik dit met heel veel meer ervaring die ik graag op jou overbreng. De paarden die ik inmiddels om me heen heb verzameld zijn goed opgeleid voor het buitenrijden en daardoor mentaal en fysiek sterk. Voor de paarden is dit tevens het pad terug naar hun oorspronkelijke natuur,  het afstanden maken in groepsverband. Wat ik jou kan bieden op de Zomerhoeve is durven loslaten en werken aan je vrijheid”

 

Wil je mij op de Zomerhoeve bezoeken?

 

De Zomerhoeve lijkt een soort vrijstaatje, zonder geconditioneerde kaders of referenties naar de buitenwereld. Binnen de ruimte en vrijheid die daardoor ontstaat, heeft alles wel degelijk zijn eigen orde en structuur. Bij jezelf kunnen blijven om niet op te lossen in chaos. Op deze manier stimuleert een verblijf op de Zomerhoeve zowel jou als je paard om op eigen kracht te staan.

 

Visie          Visie            visie3 (2)