Jongeren 3-daagse

jongeren-3-daagse4Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud, geïnteresseerd in het Natural Horsemanship en wil je graag op een ontspannen manier buiten paardrijden? In de meivakantie organiseert de Zomerhoeve een speciale jongeren 3-daagse waarin het buitenrijden met plezier voorop staat. Je maakt kennis met het bitloos rijden, de basisprincipes van het grondwerk en we maken een dagtocht te paard!

Programma:

Dag 1
Aankomst om 10 uur met een kennismakingsdrankje. We gaan kennis maken met de paarden en zoeken voor iedereen een passend paard. Het zijn goed getrainde en opgevoede paarden, met veel ervaring in het buitenrijden. Deze dag zullen we met name in de bak bezig zijn. We doen communicatie oefeningen en grondwerk zodat iedereen kan wennen aan onze manier van rijden, het bitloos rijden vanuit ontspanning. Na de lunch maken we een korte buitenrit door de omgeving van de Zomerhoeve, langs kleine bosjes en landweggetjes. ‘s Avonds gaan we met zijn allen pannenkoeken bakken en kijken daarna nog een mooie paardenfilm. Jullie overnachten op de binnencamping van de Zomerhoeve!

 


Dag 2
We beginnen deze dag met een korte les in de bak, we kunnen dan oefenen met bepaalde dingen waar jullie de dag ervoor tegenaan zijn gelopen. In de middag maken we een langere buitenrit. Afhankelijk van het weer rijden we dan richting het bos, langs de oevers van de Vecht, of naar een zwemmeertje om te zwemmen met de paarden. In de avond houden we een bbq met daarna een gezellig kampvuur!

 


Dag 3
De laatste dag maken we een dagtocht naar het bos en over de heide. We zullen dan echt een uur of 5 onderweg zijn, en houden onderweg een picknick om zowel de paarden als onszelf even uit te laten rusten. De paarden grazen dan rustig om ons heen. We zullen rond een uur of 4 weer terug zijn, en sluiten samen met jullie ouders nog af met wat te drinken.

 

Datum: 6-7-8 mei. Prijs: 230,- Euro inclusief 2 overnachtingen, 2x avondeten, 3x lunch, 2x ontbijt

 

jongeren-3-daagse1          jongeren-3-daagse2          jongeren-3-daagse3

 

 

 

Wil je je graag aanmelden voor de jongeren-3-daagse of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

Aanmelden voor 'jongeren-3-daagse'

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp: Jongeren-3-daagse

Bericht incl. vermelding van gewenste datum