De Zomerhoeve

Zomer2013-14 (2)

Leven en werken in vrijheid

Trudy van der Poel en Fred Zomer ontmoetten elkaar als beeldend kunstenaars en zijn in 2008 met een kudde paarden en hun eigenzinnige creaties op de hoeve in Gölenkamp neergestreken. Na een aantal intensieve jaren waarin alles wat er al was een nieuwe plek vond, werd een basis gelegd voor paarden en mensen om te kunnen leven en werken in vrijheid. In de schijnbare chaos ontstaat een ruimte waarin alles een eigen invulling krijgt, een eigen orde en structuur, geïnspireerd door mens en dier, natuur en cultuur.

 

Zomerhoeve
Kunst! Zichtbaar, voelbaar en hoorbaar aanwezig.

 

In de monumentale Duitse boerderij brengen we een eigen touch aan met middelen en materialen die voor handen liggen uit de natuur of recycling. Hier wordt niets weggegooid en krijgt alles de kans op een tweede leven. Of het nu kunstig in elkaar gezette lampen zijn, de beelden en hekwerken in het landschap of de artistieke bar op de deel.

 

Wil je bij ons komen en met de mensen en dieren op de Zomerhoeve vertoeven, dan ben je welkom. Er zijn diverse vertrekken en verblijfjes gecreëerd waar je kunt ontspannen en genieten van de sfeer om je heen. Verwacht geen luxe, maar laat je verrassen door sfeervolle details, kunstzinnige uitingen en eigenzinnige creaties in en rond de boerderij.

Zomer2013-22 (2)       Zomer2013-21 (2)       Zomer2013-19 (2)

 

Zomer2013-7 (2)