Buitenrijden 3

Mooie 3-daagse trektocht te paard voor gevorderde ruiters

Buitenrijden-3

buitenrijden-3-1Dit is een echte trail voor de meer gevorderde ruiters en paarden. Een prachtige gevarieerde tocht van totaal zo’n 90 kilometer, waarbij jij en je paard gedurende 3 dagen echt op elkaar zijn aangewezen. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

 

Een goed contact met het paard vinden wij erg belangrijk. Ook dat paard en ruiter enigzins bij elkaar passen. Wanneer je met een eigen paard komt, is het belangrijk dat het paard een beetje went aan de vreemde plek en paarden voordat we naar buiten gaan. Ruiters dienen de basisgangen stap, draf en galop te beheersen om mee op buitenrit te gaan.

 

Voor Buitenrijden-3 geldt dat je eerder eens mee moet hebben gedaan met Buitenrijden 1 of 2 omdat er geen les vooraf is. We vertrekken gezien de kilometers (en tijd) meteen op trektocht.

 

Buitenrijden-3 wordt gepland op afspraak. Prijs: 410,- Euro. We rijden met groepen van 4 tot 8 deelnemers. De prijzen zijn inclusief 3 avondmaaltijden, 3 overnachtingen, ontbijt en lunch, en huur paard of verblijf eigen paard. 

 

Aanmelden voor 'Buitenrijden-3'

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp: Buitenrijden 3

Bericht incl. vermelding van gewenste datum