Buitenrijden 2

Lesdag buitenrijden met aansluitend 2-daagse trektocht te paard

Werken in vrijheid op de Zomerhoeve

 

Buitenrijden II begint met een dag op de Zomerhoeve en ‘s middags maken we een kennismakingsrit. De volgende dag vertrekken we op een 2-daagse trektocht door bos en heidevelden. We overnachten op de Vriendenhoeve in Getelo en rijden de volgende dag terug naar de Zomerhoeve door het Dal van de Mosbeek. In totaal rijden we ongeveer 60 kilometer en we lunchen onderweg met een gezellige picknick, terwijl de paarden om je heen grazen. Het is een leuke en gevarieerde route waarin je de omgeving van het grensgebied Nederland – Duitsland goed kunt ervaren. In deze 3-daagse zit per dag een duidelijke opbouw en kan daarom een mooi vervolg zijn op Buitenrijden I.

 

buitenrijdenII  rijden  water

 

Onze paarden zijn goed getrainde en opgevoede paarden, met veel ervaring in het buitenrijden. We rijden onze paarden bitloos en vanuit ontspanning. We rijden voornamelijk op gangenpaarden, deze zijn door hun vlakke gangen uiterst comfortabel, maar toch fijngevoelig naar hun berijders en met een bereconditie. Maar we kunnen ook andere type paarden inzetten voor wat grotere of zwaardere personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een eigen paard mee te doen, informeer hiervoor naar de mogelijkheden!

 

Buitenrijden-2 wordt gepland op afspraak. Prijs: 365,- Euro. We rijden met groepen van 4 tot 8 deelnemers. De prijzen zijn inclusief 3 avondmaaltijden, 3 overnachtingen, ontbijt en lunch, en huur paard of verblijf eigen paard. 

 

Aanmelden voor 'Buitenrijden-2'

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp: Buitenrijden 2

Bericht incl. vermelding van gewenste datum